.

Държач за кухненски прибори за плот, многофункционална дренираща клетка за клечка, вентилационни дупки, монтирана на стена или стоящ организатор за съхранение на ?

Държач за кухненски прибори за плот, многофункционална дренираща клетка за клечка, вентилационни дупки, монтирана на стена или стоящ организатор за съхранение на прибори за хранене

BGN 19.19

Брой продукти
Продуктът е наличен

4 окачване на вертикален дизайн, спестяване на място. Притежателят на клечката е изработен от висококачествен ABS материал, който е издръжлив за използване .Превенти на водни остатъци от прибори за хранене или кухненски инструменти .Продозащо за кухненски съдомиялни машини или бани . окачване на вертикален дизайн, спестяване на място. Плайърна система : лъжици, ножове и вилици от горния слой, ножове и вилици, долни слоеве, пръчици, размахване и др.Превенти на водни остатъци от прибори за хранене или кухненски инструменти . Можете също така да премахнете преградите и да съхранявате приборите за хранене заедно. Притежателят на клечката е изработен от висококачествен ABS материал, който е издръжлив за използване . Можете също така да премахнете преградите и да съхранявате приборите за хранене заедно. Плайърна система : лъжици, ножове и вилици от горния слой, ножове и вилици, долни слоеве, пръчици, размахване и др.Продозащо за кухненски съдомиялни машини или бани .

Подробни спецификации