.

Тениска, момчета и мъжки летни върхове Хавайски ризи за мъже риза за независимост на Деня на независимостта на екипаж с къс ръкав летни върхове Мъжки тениски Небре?

Тениска, момчета и мъжки летни върхове Хавайски ризи за мъже риза за независимост на Деня на независимостта на екипаж с къс ръкав летни върхове Мъжки тениски Небрежни стилни унизителни основи тениски, дете

BGN 2.33

Брой продукти
Продуктът е наличен

Ние проектирахме много щампи и цветове за деня на независимостта, които са много красиви и забавниМарка : Fabotdcrafted за качество и предназначен за комфорт, нашите тениски за кратък ръкав за Day Lead Condentse For Unisex се гордеят с вечен дизайн на екипажа, който никога не излиза от стил. Когато го купите вкъщи, ще се изненадате. Стилните летни хавайски ризи могат да бъдат перфектен подарък за вашето семейство, син, приятели приятели, съпруг и др. Което изглежда много небрежно, отговаря на верни на размера, стил извън офиса, ежедневно износване. Възрастен - XXS; Xs; С; M; L; XL; 2xl; 3xl; 4xl; 5xl; 6xl; 7xl; 8xl☘ Моля, разрешете 1-2 см се различава поради ръчното измерване, благодаря (всички измервания в инч) ☘ Цветна аберация : Различен компютър на компютъра може да показва различни цветове, дори ако е един и същ цвят, моля, позволете разумна разлика в цветовете. ☃ 【Висококачествени тениски】 Нашите ризи за Деня на независимостта за Unisex са изработени от платове с превъзходно качество. Добра конструкция, удобна за кожата, ултра мека тъкан, това е идеална тениска за горещи и слънчеви дни. ☃ 【Грипа за облекло и удовлетворение】 Подходяща за измиване на ръцете и машината на 30 градуса, задръжте се добре след измиване. Любезно го измийте, преди да носите. ☃ 【Бързо изсушаване】 Лека и влага изтриване, което ви държи хладно и сухо. Тениските за Деня на независимостта на Unisex са перфектно съчетани с къси панталони, плажни панталони. Когато носите тази тениски за Деня на независимостта, вие ще бъдете привличащ очи. Също така това е перфектен подарък за семейства, автобус, гадже или приятели.

Подробни спецификации