.

изкуствени цветя, fau цветя коприна цветя lifelike цветни глави божури идеални за закрито на открито домашна кухня офис маса централни сватбени аранжименти Коледа деко?

изкуствени цветя, fau цветя коприна цветя lifelike цветни глави божури идеални за закрито на открито домашна кухня офис маса централни сватбени аранжименти Коледа декор Pinshui

BGN 9.06

Брой продукти
Продуктът е наличен

Той е подходящ за сватба, офис, парти, дом, градина и т.) Забележки : Поради светлината и настройката на екрана Разликата в разликата , Цветът на артикула може да е малко по-различен от снимките. Общата дължина на това фалшиво цвете е около 34 см, а ширината е около 15 см. Общата дължина на това фалшиво цвете е около 34 см, а ширината е около 15 см . Моля, позволете лека разлика на размерите поради различно ръчно измерване. Като декорация това фалшиво растение може да се използва за декориране на стаята ви, за да направите стаята ви по-стилна . Пакета включва : 2 х изкуствено цвете (общо 6-бранш глави) 6 глави дизайн на формата на цветя, това изкуствено цвете изглежда ярко, Красиво и привлекателно . Изработен от изкуствен цвят на копринен материал, това фалшиво цвете е меко, екологично и може да се използва за дълго време . тя е подходяща за сватба, офис, парти, дом, градина и т. (6 глави) Размер Детайли : Обща височина : 34cm/13. Сирина : 15cm/5. Като декорация, това фалшиво растение може да се използва за декориране на вашата стая, за да направите вашата стая по -стилна.

Подробни спецификации