.

Съвместим с айфон про 3д телефон случай Сладък карикатура момиче мляко чай Ягода модел стойка телефон случай Каваи изскачащ телефон Стойка айфон про телефон случа?

Съвместим с айфон про 3д телефон случай Сладък карикатура момиче мляко чай Ягода модел стойка телефон случай Каваи изскачащ телефон Стойка айфон про телефон случай прозрачен зелен син за

BGN 5.33

Брой продукти
Продуктът е наличен

Той е лесен за инсталиране и премахване и няма да надраска телефона ви Перфектният подарък за вашите приятели и семейство.Забележка : лекият дизайн няма да увеличи обема на телефона, осигурява удобно сцепление и е лесен за инсталиране и премахване. Стилно проектирани само с най-високо качество, за да се гарантира дълготраен продукт, като същевременно се поддържа лек и тънък дизайн. Придава на телефона ви лъскав, искрящ нов вид. Не е обемист и лесен за поставяне и излитане. Този перфектен айфон 13 про калъф е проектиран и отпечатан с най-високо качество. Случаят с модела прави телефона ви уникален. Независимо дали го купувате за себе си или за някой друг, нашите Калъфи за телефони са идеалният подарък за мама, татко, съпруг, съпруга, син, дъщеря, брат, сестра, леля, чичо и приятел.Забележка : прецизното рязане и изящният дизайн на бутоните правят телефона Лесен за използване. Иновативният ТПУ материал предпазва телефона ви от удари и други ежедневни повреди.Описание на продукта Забележка : страната на този защитен калъф за мобилен телефон е изработена от висококачествен мек ТПУ, а гърбът е изработен от матиран, не-гладък компютърен материал, който има по-добра устойчивост на надраскване, нехлъзгащи и удароустойчиви ефекти.

Подробни спецификации